שאלה................

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/08/2018 | 23:12 | מאת: שושי

יש לי שרירן ברחם ושאלתי אם יש תרופה טבעית שיכולה לגרום להקטנתו ?

שלום לך אפשר לטפל בשרירנים ברחם באופן טבעי לגמרי. תלוי כמובן בגודל השרירן. עד כ 4- 5 ס"מ יותר קל . הטיפול משלב צמחים , דיקור והומיאופתיה. אני משלבת גם גופנפש כי תמיד יש גם סיבות רגשיות. האם יש צמח שאפשר להמליץ עליו לטיפול עצמי? כמטפלת ברפואה סינית או רפואה משלימה בכלל: יש משמעות מאוד גדולה לאבחנה מבדלת וכן קונסטיטוציה - מצב רפואי בסיסי ש המטופלת. חובה להתאים צמחים באופן אישי. התאמה לא מקצועית של צמחים במקרה הקל לא תועיל כלל וכלל ובמקרה החמור יותר תגרום נזקים משמעותיים. אשמח לסייע לך לטפל בבעיה באופן טבעי. מזמינה אותך ליצור עימי קשר 052-8728526 מיכל שלזינגר

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית