כאבי בטן קשים בזמן מחזור חשש לאנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

29/04/2018 | 22:11 | מאת: שיראל

שלום אני בת 28. אין לי ילדים. יש לי כאבים איומים החל משבוע לפני מחזור ובמחזור עצמו ממש בלתי נסבל. כואב בבטן עם הקרנה לגב. הרופא חושד שיש לי משהו שהוא הגדיר כאנדומטריוזיס. הציע המשך בדיקות. מה אפשר לעשות? איך לטפל? מאד כואב לי אבל מצד שני גלולות זה מה שהוא מציע כרגע ואני לא רוצה כי יש לנו במשפחה בעיות של קרישה, כבד ועוד... חוששת. אשמח לתובנות תודה

שלום לך נין לטפל באנדומטריוזיס באופן טבעי. שילוב של תזונה + צמחים + דיקור וחשוב מאוד שילוב של טיפול גופנפש בקליניקה שלי אני משלבת בין כל אלו כדי להשיג תוצאות מיטביות: לצמצם את הכאב ואף למנוע אותו ולא פחות חשוב למנוע החמרה של המצב. אשמח לסייע לך מזמינה אותך ליצור קשר מיכל שלזינגר - רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופריון 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית