תרומת ביצית, דיקור .

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

19/03/2018 | 20:23 | מאת: גילי

שלום רב , אני לקראת תרומת ביצית שלישית, כאשר יש לי ילדים משלי ביולוגיים , אני עוברת דיקור . לפי דעתך כאשר ההחזרה מיועדת להיות סוף חודש אפריל . כל כמה פעמים עלי לבצע דיקור ? נאמר לי כל שבוע . האם רפלקסולוגיה גם יכולה לסייע בעניין הזה ? וכמה פעמים ? האם יש תזונה מסויימת שכדאי לי לאכול לקראת ההחזרה ? תודה

שלום לך מוטב לקבל דיקור לפחות אחת לשבוע, אם אפשר אף יותר. מומלץ מאוד לשלב עם תזונה, צמחים ותוספים מותאמים אישית . תזונה חשוב להתאים לכל מטופלת על פי הקונסטיטוציה שלה: חום / קור / עודף /חסר/ לחות יובש וכיו"ב. אני משלבת דגשים מעולם הרפואה הסינית עם תזונה לפי סוג דם. מומלץ להמנע מקפה וקפאין, אלכוהול וסיגריות. לגבי רפלקסולוגיה יש אפשרות גם להסתייע. בררי פרטים לגבי התחום עם מישהו שזה תחום העיסוק שלו. שיהיה בהצלחה בשורות טובות

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית