חום שחר נמוך!!!!@@@@@

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/12/2017 | 12:17 | מאת: טל

היי. מנסה להיכנס להריון זה 4 חודשים. החודש התחלתי עם מדידת חום השחר. הטמפרטורות נמוכוץ מהממוצע (35.80 מינימום) בביוץ הוא עלה ל 36.30 ןאחרי 3 ימים ירד שוב 35.95. על מה הדבר יכול להעיד?

שלום טל חום השחר שלך נמוך מאוד מלכתחילה. יכול להעיד על מצב של אנמיה / חוסר איזון של בלוטת תריס ועוד. בהסברים של רפואה סינית - מראש ישנו מצב של חולשה של כליות (אנרגטית) ולכן לא יכול להיווצר מספיק יאנג לתהליך הביוץ וזוהי הסיבה לנפילה המהירה של החום לאחר הביוץ. ממליצה לפנות לטיפול. אשמח לסייע לך להסדיר את הביוץ ולהקלט להריון מוזמנת ליצור קשר מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית