שחלות פוליציסטיות-שיח אברהם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

31/12/2016 | 14:34 | מאת: אריה

שלום, לאחר שבועיים של שתיית שיח אברהם כל בוקר ביקיצה, אין שינוי(קבלת וסת) כמה זמן לוקח לזה להשפיע?

שלום שיח אברהם נוטלים בד"כ בבוקר. במקרים מסויימים מומלץ גם פעמיים ביום. בד"כ לוקח כשלושה חודשים עד שניתן לראות שינוי. מניסיוני המקצועי שיח אברהם כטיפול בלעדי לשחלות פוליציסטיות אינו מספיק. ממליצה לפנות לטיפול: שילוב של דיקור, תזונה מדויקת לאיזון הורמונלי וצמחים נוספים יסייעו להגיע לתוצאות יעילות ומדוייקות. אשמח לסייע לך הרבה בריאות מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גינקולוגיה ופוריות גופנפש

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית