עפעפיים נפוחים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

04/02/2013 | 09:23 | מאת: גלית

אני סובלת מזה מספר ימים מעיניים נפוחות מאוד ותחושת גרד. אני בת 36, ללא מחלות ומרכיבת עדשות. לפני מספר ימים התחלתי להשתמש בקרם פנים המכיל חומצה רטינואית אך על אף שנזהרתי מלמרוח בקרבת העיניים, קמתי לאחר יומיים עם עיניים נפוחות ותחושת גרד (כמו גרגרי חול) בעפעפיים העליונות והתחתונות ובשאר הפנים. יש לציין כי ניכרת אגירת נוזלים באזור הפנים ובעפעפיים בפרט וככל שחולפים הימים, העיניים נפוחות יותר והאזור סביבן, יבש, מגרד ומקומט מאוד. אני במהלכה של דיאטת חלבונים ואני תוהה האם ישנו קשר בין השניים ומה ניתן לעשות בנידון. רופאת משפחה רשמה לי בטאקרוטן, אך המצב לא משתפר והמשחה רק שורפת. תודה

שלום גלית, מדובר, קרוב לודאי, בתגובה אלרגית למשחה שהתחלת להשתמש בה... ממליץ להפסיקה מיידית... לא נראה שהדייאטה קשורה. רק אם הפסקת המשחה - לא תשפר - יש לחשוב על כך... בברכה, דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים