ניתוח פזילה...

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

23/06/2011 | 15:35 | מאת: זהבית

שלום רב יש לי הפרשי מספרים גדול בין העיניים - בימין -5 בשמאל -0 לפני 3 שנים נהייתה לי פזילה בימין שתוקנה עם משקפיים. כתוצאה מכך שמאל החלה קצת לסטות החוצה - לא נורא. לפני מספר חודשים - עין שמאל עם המשקפיים החלה ממש לסטות החוצה. לא יכול להיות מתוקן עם משקפיים. בנוסף - יש לי שיתוק חלקי של עצב 3 (מולד) מלידה בעין שמאל ופטוזיס קל. כל זה אף פעם לא הפריע לי ותמיד היתי סתכלת לאותו כיוון. מה שכן אין לי ראיה דו עינית כי אני לא רואה בתלת מימד וגם בבדיקות ראיה אמרו לי את זה. מצב כרגע אני עם המשקפיים מסתכלת ישר אחרי כמה שניו עין שמאל נוטה החוצה. לפעמים אני ממצמצת ועין שמאל ישרה וימין החוצה אבל לכמה שניות.. רוצה לתקן פזילה - זה לא נעים - אז שאלה- עם כל הבלאגן שיש לי בעין שמאל - זה לא יכול לעשות יותר נזק (הכוונה פטוזיס יגדל, צורה של עין תשתנה - כי גם ככה העיניים לא ממש שוות)? בגלל שיתוק של עצב 3 ובגלל שהפזילה מופיעה אחרי מס' שניות זה בכלל אפשרי לתקן?

שלום זהבית, איזה מקרה מעניין! שילוב של הרבה בעיות ... אין לי ספק שניתן לעזור לך! דרוש תכנון של הפעולות... אשמח לבדוק ולעזור לך! בברכה, ד"ר בנימין שלו ויצמן 14 ת"א 036090848

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים