ספורט אחרי ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

24/08/2009 | 13:11 | מאת: דנה

שלום רב, לפני 6 ימים עשיתי ניתוח עפעפיים עליונים פלוס הרמה קלה בצידי הגבות. האם אני יכולה לעשות היום ספינינג? הליכה? הרמת משקלות? מתי אוכל לחזור לשגרה מבלי להזיק? אני מבצעת לפחות 4 אימוני אירובי בשבוע ו 3 אימוני משקולות. ביום רביעי מוציאים לי את התפרים בצידי הראש; את התפרים בעיניים הוציאו לי אתמול. בסך הכל יש מעט נפיחות בעיקר בעפעף תחתון (למרות שלא שם התבצע הניתוח)ושטף דם בעיין השמאלית שמתחיל להלבין. הרגשה כללית טובה. בברכה דנה

שלום דנה, במקרים של ניתוחים כאלה המלצתי להמנע ממאמצים בשבועיים הראשונים שלאחר הניתוח. הליכה ושגרה רגילה - לאחר שבוע... בברכת בריאות שלימה, ד"ר בנימין שלו

25/08/2009 | 00:00 | מאת: דנה

דר' שלו היקר, המון תודה לך על תגובתך

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים