נוירופיברומטוזיס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

12/06/2005 | 15:40 | מאת: ל.ח.

שלום פרופ' צדיק ראיתי כתבה שלך על התסמונת הנ"ל. כתבת שם על מאפיין מאוד מוזר - נמשים בבית השחי, גידולי עור קטנטנים. - יש לי את זה החל משנות ה-30 שלי. מעבר לזה אני בריאה ברוך השם ואין לי כל מאפיין נראה לעין אחר (רק אלוהים יודע מה הולך לי בתוך הגוף) לדודה שלי היו כתמים לבנים בעור. האם ייתכן שיש לי נוירופיברומטוזיס ?? איך מאבחנים את זה? אני בת 50 ויש לי ילדים. אני דואגת האם יש לי וחלילה וחס את התסמונת ואולי אף להם?

מסימן אחד לא בונים תסמונת אם החיים טובים ובסדר- לא צריך להמציא צרות

12/06/2005 | 17:26 | מאת: ל.ח.

תודה. העלת חיוך על פניי. חג שבועות שמח לך, אתה עושה עבודת קודש בפורום, ובמידע ברשת בכלל.

18/04/2013 | 08:37 | מאת: דורית יחיה

האם יש השפעה חיובית של הורמון גדילה בתמונת המצב של נשאי נוירופיברומטוזיס?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים