דקפפטיל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/03/2016 | 07:18 | מאת: eticoh

בני בן ה11 ו9 חודשים מקבל זריקה דקפפטיל מ3.12.16 מחודש אוקטובר סבל מכאבי ראש לאחר הזריקה הכאבים התגברו מאוד עם סחרחורות עשינו בדיקות עיניים m.r.i הבדיקות תקינות, הלכנו למיון ומשם הפנו אותנו למרפאת כאב ראש אמרו שזה מיגרנה החמרה עקב משככי כאב ראש , אחר כך הזעיקו אותי לבית הספר מספר שכשהוא מאמץ את המוח כואב לו מאוד הראש לא יכל ללכת תומך בקירות ונופל חוסר שיווי משקל משמעותי , צמרמורות רעידות, גלי חום , ותנועות לא רצוניות הפרעה קונברסיבית, הלכנו שוב למיון הפנו אותנו למרפאה פסיכולוגית בבית החולים אמרו שזה רגשי, זה באמת רגשי אך קשה מאוד הילד לא הולך כשלושה חודשים לבית הספר חודשיים היה בבית, כי לא היתה מיטה פנויה ועד שאיבחנו שזה רגשי לקח זמן, מאושפז מה1.3.16 מרגיש הרבה יותר טוב , שכחתי לציין לוקח פריזמה , איך שנכנס לבית החולים הכאבי ראש חלפו אך יש לו צליעה קלה ועדיין חוסר שיווי משקל וגלי חום, צמרמורות קור סובל מחרדות עדיין נבהל, התופעות לוואי של הדקפפטיל מאוד דומות לתופעות שמהן סובל עכשיו האם להפסיק את הזריקה?

אין לי רשות לתת הוראות טיפוליות למי שלא בדקתי ואינני יודע את כל הבעיות שלו. כל דבר שאתה רוצה לעשות, עליך לקבל את רשות הרופא בקש את רשותו של הרופא לנסות להפסיק דקאפפטיל ולראות האם התופעות נשארות או חולפות בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים