קומה מתחת לאחוזון 3

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

24/10/2011 | 08:22 | מאת: כנרת

בוקר טוב , רציתי כבבר עבור ביתי בת ה7 וחצי . היא בעלת קומה נמוכה פחות מאחוזון 3 . כשנולדה היתה על האחוזון 3 .. אך עם השנים קצת התרחקה ממנו . במשפחה יש כנראה סיבה גנטית לגובה . ביצעתי לה בדיקות הורמונים והכל יצא תקין . הבנתי שיש אפשרות עדיין כן לתת לה טיפול בהורמונים כדי לעזור לה . האם זה נכון ? באיזה גיל עלי להתחיל לטפל בה ? מה ההשלכות ?? אשמח לקבל את תגובתך . יום מעולה כנרת

קראי מאמרים בנושא באתר: www.gdila.co.il באופן כללי אנדוקרינולוג ילדים צריך לבדוק אותה, לראות את כל נתוני הגדילה וצילום כף יד לגיל עצמות כדי להחליט האם כדאי לטפל הטיפול עצמו הוא טיפול חריג בארץ ולא כל אחד מקבל אישור לטיפול זה.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים