התעמלות לילדים עם בעיות גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

09/03/2010 | 12:44 | מאת: אילת לוי

פרופ' צדיק שלום! אני פיזיותרפיסטית ומדריכת פילאטיס, בעלת סטודיו לפילאטיס . פנתה אליי אמא שמעוניינת שאני יאמן את הבן שלה , בן 9, שוקל 23 ק"ג, שסובל מהפרעת גדילה. מקבל כל יום הורמון גדילה (בזריקה). רציתי לדעת האם יש קונטרה אידיקציות כלשהן (מלבד הרמת משקולות)? האם זה יכול להועיל לילד? מה עדיף לעשות באימון כזה ? (מדובר כמובן בפעילות אנאירובית)והאם כדאי בכלל לעשות פעילות גופנית ? אשמח לקבל תשובה ! תודה ! אילת לוי

אין שום מגבלה ואין שום תועלת מבחינת גדילה.מבחינת כוח שרירים ובטחון עצמי , יש לכך ערך רב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים