הבת שלי ממש ממש גבוהה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

06/12/2020 | 23:59 | מאת: באבי

יש לי בת בשם רותם בת 12 מאז אוקטובר בכיתה ז' והיא כבר 1.75!!!!! והיא לא מפסיקה לגבוה בתחילת נובמבר היא הייתה 1.74. זה ממש מוזר כי אנחנו לא גבוהים יש לה אח בן 18 1.73 ואח בן 13 1.49 ואני ואישתי 1.70 איך זה הגיוני?

זה לא שייך להגיון. זו עובדה שיש לבדוק אותה ולברר האם יש בעיה רפואית הגורמת לכך.. 1) צריך לבדוק את כל נתוני הגדילה שלה מהלידה עד היום (גם משקל וגם גובה) ולראותם על גרף משקל וגרף גובה 2) צריך לבצע צילום כף יד לגיל עצמות 3) צריך לברר מה מצב ההתבגרות שלה 4) צריך לבצע בדיקות דם הכוללות הורמונים של ההתבגרות IGF ועוד כל הנתונים האלה צריכים להבדק על ידי אנדוקרינולוג ילדים לא ניתן לתת לך תשובה באינטרנט על כך. עליך לפנות למרפאה אנדוקרינית ילדים לביצוע ברור אם אתה רוצה עזרה שלי בברור שלח מייל ל: [email protected] אני מייעץ בוידאו

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים