בקשר להורמון גדילה והתכווצתי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

05/12/2020 | 11:12 | מאת: נחום

אני נמנעתי מתזונה כמה שבועות בבקשה ד"ר תתייחס לבדיקה אני רוצה לעשות חוזר להורמון גדילה פעם אחרונה ולפרסם בפורום כי ממש התכווצתי מול אבא שלי כמו אדם זקן בהרבה ס"מ אני בן 23

05/12/2020 | 11:46 | מאת: נחום

שלום אם נמנעים מתזונה כמה שבועות יכול להיות מחסור בהורמון גדילה? ואז אפשר להתכווץ כי דורדסתי

הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים