המשך שאלה לגבי בתי בת 8

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

21/10/2020 | 08:28 | מאת: מירי

היי תודה רבה אל תשובתך שאלתי אותך לגבי בתי בת 8 שנים צילום כף יד מתאימה לגיל 8 ועשרה חודשים קצת שערות בפוטה וקצת ריח זיעה גובה 126 אחוזן 48 משקל 29 אחוזן 81 לאור כול הדברים האלה האים אני צריכה ללכת לייעוץ של אנדוקרינולוגיה ??? האים הצילום תקין זה תואם לגיל 8 ועשרה חודשים ? האים זה תקין שערות בפוטה וריח זיעה ??? ישמח להמלצתךךךך

גובה 126 אחוזן 48 משקל 29 אחוזן 81 לאור כול הדברים האלה האים אני צריכה ללכת לייעוץ של אנדוקרינולוגיה ??? תשובה: כן יש לה השמנה בולטת האים הצילום תקין זה תואם לגיל 8 ועשרה חודשים ? תשובה: כן, תקין האים זה תקין שערות בפוטה וריח זיעה ??? תשובה: אחרי גיל 8 שנים זה תקין

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים