תת פעילות בלוטת התריס בהריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

09/07/2020 | 08:41 | מאת: שירה

שלום ד"ר אני נמצאת בשבוע 23 להריון ולפני יומיים ראו שיש לי תת פעילות של בלוטת התריס. הערך המדוייק שיצא היה 4.62 כאשר t 4 יצא תקין ובטווח. לצערי כנראה אני סובלת מזה מתחילת ההריון ורק עכשיו האחות ליווי הריון עלתה על זה. קיבלתי טיפול מרופאת הנשים שלי של 100 מ"ק אלטרוקסין. וביום חמישי בעוד שבוע יש לי פגישה עם אנדוקרינולוגית. שמעתי שבעיות אלו יכולות לגרום לבעיות התפתחות אצל העובר ואני ממש חוששת. יש לציין שכל הבדיקות שנעשו עד כה לעובר תקינות ברוך ה'. אשמח לשמוע מה יש לך לומר. תודה מראש

יש לפנות לאנדוקרינולוג מבוגרים להערכת המצב. זה אתר של ילדים.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים