חוסר בברזל בבדיקת דם משםיעה על הגדילה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

11/05/2020 | 15:30 | מאת: אורלי

שלום, בני בן 15 יש לו חוסר בברזל ולוקח כדורי ברזל מדי יום, רציתי לשאול, האם חוסר בברזל משפיע על הגדילה?

יש לבדוק את תזונתו. יתכן שחוסר סברזל הוא קצה הקרחון וחסרים מרכיבים נוספים פונים לדיאטנית עם רישום תזונה מלא וכמותי במשך 3 ימים והיא תחשב אם לא מוצאים סיבה תזונתית, יש לבדוק מדוע חסר ברזל

13/05/2020 | 17:01 | מאת: אחד שמסתובב בפורום

ענית לה על הכל חוץ מהשאלה הספציפית שלה - האם חוסר בברזל פוגע בגדילה

יכול לפגוע בגדילה ובמערכות אחרות. בחוסר קשה של ברזל, גם נעלם התיאבון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים