כולסטרול כדורים וכאבי פרקים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

02/10/2019 | 15:15 | מאת: מור

אני בת 53 ללא רקע רפואי בעייתי קיבלתי לופיטור 10 מ'ג בעקבות לחץ דם גבוהה לאחר שבועיים לא עמדתי בכאבים פרקים בידיים וברגליים והרופא החליף לי ל-רוזובוסטטין 10 מ"ג אמר לי לקחת 3 בשבוע , כבר אחרי 3 כדורים מתחיל לכאוב לי השרירים ברגליים , אני חוששת מאוד להמשיך ואינני יודעת מה לעשות , הבנתי שלפי הבדיקות א י חייבת כדורים. מה עליי לעשות והאם זה בגלל שאני מקבלת כדור גינרי ולא אורגינל ?

הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים