בדיקות גנטיות לילד בן 8

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/08/2019 | 15:30 | מאת: אמן

שלום פרופסור לבני הקטן יש תסמונת. שלחו אותנו למחלקת גנטיקה. איזה בדיקות הוא יעבור שם? תודה רבה פרופסור

בדיקת רופא ובדיקת דם לגילוי הפגם הגנטי. הכל תלוי גם בסוג הבעיה הגנטית שיש לנבדק

18/08/2019 | 21:02 | מאת: אמן

תודה רבה רבה על תשובתך לשאלתך זה תסמונת לא ידועה

19/08/2019 | 19:35 | מאת: אמן

וגם כל הבדיקות דם של בני תקינות. אז איזה בדיקת דם יעשו לו? במחלקת גניטיקה תודה רבה

כל בדיקות הדם תקינות- זה לא משפט רציני. כי לא ידוע מה בדקו ולא ידוע לפי זה אלו אפשרויות נוספות יש מה יבדקו לו אינני יודע. לא בדקתי את הילד ואין לי שום נתון רציני עליו. אם "אין לו תסמונת" יכול להיות ש: 1) הבודקים עד היום לא מכירים את כל התסמונות והגנטיקאים יותר מומחים 2) עיד אוסף של סימנים שאינם בהכרח תסמונת.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים