הורמונים שמופרשים בעקבות שפיכה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/05/2019 | 20:50 | מאת: רועי

שלום פרופ׳, מס שאלות : 1) כאשר בנים מגיעים לאורגזמה, אילו הורמונים מופרשים למחזור הדם? האם גם טסטוסטרון ופרולקטין מופרשים? והאם יש קשר להתבגרות מואצת כתוצאה מכך? 2) האם קיים מלאי בלתי מוגבל של זרע אצל בנים? האם הזרע ״מחדש את עצמו״? או שהכמות מוגבלת? 3) הבן שלי בן 15.5 גובה 1.67 האם יש עוד סיכוי לגדילה? גיל העצמות תואם לכרונולוגי תודה רבה רועי

1) אין קשר להתבגרות מוקדמת 3) חישוב גובה סופי נעשה בעזרת צילום כף יד לגיל עצמות בקשר לשאלות אחרות פנה למומחה לפוריות הגבר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים