ivf וקשר לקומה נמוכה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

15/04/2019 | 02:47 | מאת: דנה

שלום, 1. מעוניינת לדעת האם יש קשר עפי המחקרים בין ילדי IVF וקומה נמוכה, האם יש גם קשר לאופן ההפריה (המצע וסוגי הפרוצדורות השונות) .2 האם ילדים אלו נולדים במשקל לידה נמוך יותר? 3. האם יש קשר ללקיחת קלקסן במהלך ההריון? תודה על תשובתך.....................................................................................................

האם יש קשר עפי המחקרים בין ילדי IVF וקומה נמוכה, תשובה: יש דיווחים בספרות המראים קשר האם יש גם קשר לאופן ההפריה (המצע וסוגי הפרוצדורות השונות) תשובה: לא מצאתי מידע לענות לשאלה זו האם ילדים אלו נולדים במשקל לידה נמוך יותר? תשובה: יש דיווחים על משקל נמוך בילדים אלה 3. האם יש קשר ללקיחת קלקסן במהלך הריון תשובה אין לי מידע על כך

02/06/2019 | 15:17 | מאת: דנה

תודה רבה על תשובתך, ועל עשיתך המבורכת. אשמח לקבל לינק לקריאה גם באנגלית בנושא זה.

23/06/2019 | 10:28 | מאת: דני

תודה רבה על תשובתך, ועל עשיתך המבורכת. אשמח לקבל לינק לקריאה גם באנגלית בנושא זה.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים