תופעת חולשה קשה לאחר נטילת הידרוקורטיזון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

07/03/2019 | 09:24 | מאת: אליהו

בעקבות חוסר גדול בקורטיזון אני מקבל הידרוקורטיזון במינון 25 מ"ג ביום בשלוש פעימות לאחר נטילת התרופה אני מרגיש חולשה קשה ביותר אשר נמשכת שעות רבות לפני כחצי שנה בעקבות גילוי שיש בעייה בתפוקת הבלטה ולאחר אישפוז יום התחלתי לקבל פריטנזון במינון 5 מג ביום וגם אז הרגשתי רע וחולה מוגברת .לפי טענת הרופאה אני מקבל את המינון בהתאם לחוסר שיש לי מה יכולה להיות הבעייה בתופעת הלוואי שבעצם גורמת לחולשה יותר גדולה לפי שקיבלתי את הקורטיזון הסינטטי

לא בדקתי אותך ולא ראיתי את תוצאות כל ההורמונים שלך ואינני יכול לנחש. פנה לאנדוקרינולוג נוסף לחוות דעת.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים