Bmi גבוה לילד בן שמונה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

17/12/2018 | 15:21 | מאת: רינה

שלום , בני בן שמונה במעקב אנדוקרינולוגי עקב חשד להתפתחות מינית מוקדמת . כל הבדיקות יצאו תקינות אז כרגע הוא רק במעקב . מה שמטריד אותי שבאחוסטמים של משקל לגובה הוא אחוזון 99 . שוקל 43 וגובהו 142 . הרופאה אמרה שהוא בהשמנת יתר אבל הוא בכלל לא שמן . הוא נראה גבוה בהרבה לגילו וקצת מלא אבל ממש לא שמן . הוא לא אוכל חטיפים ולא שתיה מתוקה . הוא אוכל ממש מעט במהלך היום בלי לחם ופחמימות . הוא מאוד פעיל גופנית( שחייה אגרוף כדורגל ) לכן לא מובן לי המצב שלו . Bmi יצא 21 . יכול להיות שהמשקל הגבוה נובע ממחלה או גורם אחר ? אשמח למענה

BMI אינו מדד מדוייק. בספורטאי הוא לפעמים גבוה עקב מסת שרירים גבוהה. המומחים לעניין הם במכון וינגייט. בקשי פגישה עם תזונאי\ת במכון וינגייט או פני למרפאה אנדוקרינית לילדים של ביה"ח מאיר (פרופ' אלון אליקים) יש להם מכון העוסק בספורטאים ובהשמנה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים