ירידה קבועה באחוזוני גובה ומשקל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/08/2018 | 12:57 | מאת: יריב

שלום . בני בן השנה נולד באחוזון 73 גובה ומשקל ( האם סבלה מסכרת הריון שרוב זמן ההריון הייתה בתפריט מאוזן ומפוקח) לאחוזון 27 בגובה ואחוזון 36 במשקל במדידות שבוצעו היום ( גיל 11 חודשים) משקל לידה : 3.680 משקל נוכחי 9.120 גובה לידה: 53 גובה נוכחי : 73.5 אנחנו כמובן נקבע תור לרופא הילדים שלו להמשך בירור אבל מבקש מולך פרופסור לקבל עוד חו״ד. תודה!

רבע מהילדים יורדים באחוזון הגובה בלי סיבה חולנית לא ניתן להביע דעה בלי שרואים את כל גרף המשקל ואת כל גרף הגובה לא ניתן להביע דעה מבלי שבודקים תינוק ומקבלים פרטים רבים עליו

21/08/2018 | 13:22 | מאת: יריב

תודה. האם המשך בירור מול רופא משפחה ?

בשלב ראשון רופא משפחה ודיאטנית. ואם אין פתרון אנדוקרינולוג ילדים, כי יתכן מצב כזה בגלל חוסר בהורמון גדילה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים