גדילה מינית חשש מאיבר מין לא תקין עכשיו בערך 12 בזקפה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

28/07/2018 | 17:44 | מאת: משה אבוטבול

שלום,אני לקחתי דקפפטיל במשך שנה בגיל 12 כדי לעצור את ההתפתחות המינית שלי ולהרוויח זמן לגובה בעזרת הורמון גדילה,עכשיו בגיל כמעט 17 גבהתי בערך 35 סנטימטרים כל התקופה של ההורמון גדילה ואני ממש חושש שזה משפיע על גודל איבר מיני,אין לי זקן עדיין ולא שערות בחזה(יש לי ממש קצת) האם האיבר שלי ישאר בגודלו הזה???(גדל ממש טיפה בעובי אבל בכלל לא באורך אולי ממש קצת) או שהאיבר שלי יגדל פשוט מאוחר בגלל הדקפפטיל?

דקאפפטיל דוחה את ההתבגרות המינית. לאחר הפסקת הטיפול היא מתקדמת. לא ידוע על שום חשש כזה שאתה מתאר בגלל עיכוב ההתבגרות המינית. באשר להתפתחותך העתידית, בלי לבדוק אותך ולראות בדיקות מעבדה, לא ניתן לתת תשובה. הופעת שעור מיני יכולה להיות מאוחרת בלי קשר להתבגרות כיוון שהיא ממנגנון הורמונלי אחר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים