תוצאות בדיקות LHRH TEST

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/06/2018 | 12:03 | מאת: LHRH

שלום רב בתי בת 6 ושבע חודשים ילדה רזה גובה 1.22 משקל 19 ק"ג. פנינו לברור עקב הנצת שד שמאל. ביצוע צילום כף יד תואם גיל 6 ו 10 חודשים. ללא סימנים נוספים כמו שיעור בית שחי וכו' ללא ריח זיעה. מצ"ב בבדיקות טסטים שבוצעו בביה"ח תור לרופא בועד שבועיים וחצי. האם מדבור בהתפתחות מינית מוקדמת? תודה מראש.

הנצת שד היא סימן ליצור הורמון האשה אסטרוגן. במקרים רבים הוא בתחילה חד צדדי. הערתך: "ללא סימנים נוספים כמו שיעור בית שחי וכו' ללא ריח זיעה." אלה אינם סימני התבגרות אלא סימני יצור הורמונים מיותרת הכיליה. האם זו התבגרות אמיתית? לשם כך עלי לראות אולטראסאונד של שחלות ותשובת טסט לא צורף דבר להודעה שלכם

19/06/2018 | 12:08 | מאת: תוצאות בדיקה

תדה רבה פרופ צדיק, צרפתי תוצאות בדיקות הורמונליות LHRH TEST משום מה לא הצליח להעלות. שלחתי שוב תוצאות בדיקות. תודה.

19/06/2018 | 12:44 | מאת: LHRH TEST

סליחה הינה קובץ הבדיקות

לא ניתן לפתוח את הקובץ מצטער

20/06/2018 | 07:21 | מאת: מנסה שוב

הקובץ הוא PDF מנסה שוב. סליחה ותודה.

אם הקובץ מעל 5 MB לא נשמר במחשב לא הגיע אלי הקובץ

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים