פענוח בדיקת ACTH +LHRH

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

03/06/2018 | 14:27 | מאת: אלונה

שלום פרופ' צדיק. ביתי בת 5 וחצי. עקב קצב גדילה איטי, קומה נמוכה וגיל עצמות 5 שנים+ 9 חודשים נשלחה לבדיקת ACTH +LHRH. מצורף צילום התוצאות. אשמח לסיוע בפענוח. בנוסף, האם יש תועלת בצילום לבדיקת גיל העצמות לאחר חודשיים מהצילום הקודם או שזה סמוך מדי לאיתור שינויים?

לא צורף דבר תוך חודשיים קרוב לוודאי לא יראו שינוי בצילום כף יד

04/06/2018 | 17:43 | מאת: אלונה

משום מה הקובץ לא עלה. מנסה לצרף שוב בתקווה שהפעם יצליח. תודה.

הקובץ לא עולה. לא ברור לי מדוע בבעיה כזו מבצעים את הטסט שנשלחתם אליו כנראה שזה לא כל הספור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים