שבירת עקומת גדילה בילד בן 7 וחצי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

06/04/2018 | 18:04 | מאת: ליטל

בני בן 7 וחצי היה לאורך כל שנות ינקותו באחוזון 25 בגובה. בגיל 3 לערך שבר את עקומת הגדילה ל 10. בימים אלו הוא באחוזון 3. החל מגיל 5 היינו במעקב גדילה אצל אנדוקרינולוג עם צילום כף יד שכמעט ותאם את הגיל אך לא לגמריי. לאחר שנה של מעקב טענה שאין צורך בבדיקת קיומו של הורמון הגדילה וכי הילד יהיה נמוך ביחס להוריו (אמא - 160, אבא 173) ושאין מה לעשות. האם אכן כך? אשמח לעזרתך ובאם נדרשים פרטים נוספים אשמח להוסיפם. תודה רבה וחג שמח

פנה עם הילד , עם כל נתוני הגדילה: תאריך מדידה, משקל, גובה ותשובות הבדיקות שבוצעו עד היום ועם הילד עצמו לבדיקה ולחוות דעת אצל אנדוקינולוג נוסף

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים