בעיות גדילה אצל נער בן 13.5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

04/10/2017 | 18:06 | מאת: גיא

שלום, בני בן 13 ו-5 חודשים ואני מאוד מודאג מקצב הגדילה שלו. - אחוזון הגובה שלו ירד מ-15 ל-3 בשנים האחרונות (גובהו כיום 1.46 מ׳ ומשקלו 41 ק״ג). - צילום כף היד מראה גיל עצמות 12. האם יש צורך לפנות לייעוץ בעניין הגדילה? במידה וכן, האם נדרשת הפנייה מרופאת משפחה בקופת החולים או שעלינו לפנות ישירות לרופא המתמחה בנושא? תודה רבה!

פנו לבדיקת אנדוקרינולוג ילדים, לא ברור לי למה אתם מחכים. דרך מערכת קופות החולים עוזרת הפניה מרופא ילדים\רופא משפחה. ניתן ברפואה פרטית אין צורך בהפניה במקומות רבים ברפואה הציבורית קובעים גם לפי בקשת ההורים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים