אמאלה החורף בא

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

12/09/2009 | 00:33 | מאת: דפנה

החורף מתקרב ואני כבר חוששת. בתי בת ארבע, מלידתה כל נזלת הכי קטנה מתפתחת אצלה לברונכית עם שיעולים איומים, - ובשורה התחתונה היא חיה בחורף על בטנזול, ונטולין, בודיקורט - וזה תמיד נגמר במוקסיפן. האם יש דרך לחזק את המערכת החיסונית שלה לקראת החורף הקרוב כדי שהמצב לא יחמיר כל כך? הייתי בזמן מחלות כבר אצל שני הומיאופתים שהם גם רופאים, אבל זה לא עזר - (רק היה יקררררר) ואני מתלבטת אם לתת צ'אנס אחרון. תודה רבה

שלום דפנה ספור ההתקררות-ברונכיט-תרופות מוכר להורים רבים, ובעקר בחורף. הומיאופתיה בהחלט עשויה לעזור, אבל לא בשיטת"זבנג וגמרנו" אלא בתהליך ממושך שדורש סבלנות והתמדה. מקווה שיהיה לך משניהם! בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים