שלום

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

02/09/2013 | 16:07 | מאת: אורית

8888888שלום, אימי בת 64. לפני כחודשיים גילו בחלקים פנימיים רבים (כבד , עצמות, וכו) גידולים נוירואינדוקרינים. בבדיקת ביופסיה כבד ראו שקצב הקצצב הוא 10%. לאחר התלבטות לטיפול כימותרפי, הוחלט כי תקבל לסומטולין וצומרה לעצמות. היום כשבועיים אחרי הפעם הראשונה של הזריקות היא סובלת כאבים חזקים בעצמות. האם כדאי לשקול טיפול בכדורים ביולוגים או טיפול אחר? איך אפשר לטפל בכאבי העצמות שלה?

שלום רב חסרים הרבה פרטים לגבי המחלה של אימך באופן כללי, קרוב לוודאי שהכאבים בעצמות הם תופעה של זומרה ולא קשורים לסומטולין. הכאבים אמורים להשתפר ולעבור - ממליצה טיפול נגד כאבים כמו אופטלגין סירופ, אקמול, כד (אם אין רגישות..) התלונות אמורות להשתפר ככל שהיא תמשיך את הטיפול בברכה, בהצלחה ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים