גידול נוירואנדוקריני

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

22/01/2013 | 18:40 | מאת: אדית

ד"ר סימונה שלום רב לפני חודשיים עברתי ניתוח כריתת גידול נוירואנדוקריני בזנב הלבלב, התוצאה הפתולוגית אומרת ששולי הכריתה חופשיים מגידול אך יחד עם זאת נמצאו מעט מוקדי pancreatic intraepithelial neoplasia. grade 1. ע"י הכירורג המנתח נאמר לי שאינני זקוקה לשום טיפול אלא רק למעקב כל 3 חודשים. והאונקולוג אמר שהוא לא היה מייחס לזה חשיבות. בבקשה ממך, האם תוכלי להסביר לי במה מדובר ואולי גם להפנות אותי להמשך מעקב כי אני מאוד חוששת ואינני רוצה כלל וכלל לזלזל בבריאותי, האם רצוי שאתייעץ עם אונקולוג אחר ? מודה לך מראש בכבוד רב אדית

אדית שלום, נשמח לראותך במרפאה לגידולים נוירואנדוקרינים בהדסה ולהסביר על המשך מעקב וטיפול. צריך לראות את כול הדוח הפתולוגי ולבדוק ולשוחח איתך, ולפי זה להחליט על ההמשך. בברכה, בהצלחה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים