הקשר בין פיוכרומוציטומה לבין תוקפנות/אוננות מוגברת

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

14/10/2012 | 13:20 | מאת: איילה

שד"ר גרוזינסקי- גלסברג שלום רב, קראתי בויקיפדיה (מקור אמין?...) כי הסימפטומים הקשורים לפיוכרומוציטומה כוללים בין השאר התקפי זעם.במסגרת עבודתי אני מטפלת בילדה בת 8 בעלת התנהגויות מיניות חריגות. מלבד הסברות הפסיכולוגיות עליהן אני יכולה לחשוב, ברצוני לשאול האם צרוף של גידול בשחלה (שהוסר) בעת הינקות (הילדה עברה ניתוח להסרת הגידול בהיותה בת יומיים)+ התקפי זעם+ אוננות מוגברת+הרטבת לילה ולעיתים גם ביום-עלולים לרמוז על קשר או חשד מסוים לגבי קיומה של פיוכרומוציטומה? אשמח להתייחסותך המקצועית, בברכה, איילה.

שלום רב, לא ידוע לי על כול קשר בין התלונות של הילדה לבין פיוכרומוציטומה, בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים