נגע בכבד

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

03/10/2012 | 10:52 | מאת: אלי

דר שלום רב לפני כחודשיים נמצא אצלי גידול ברקטום - הוסר ונשלח לבדיקה ונמצא כ VILLOUS ADENOMA במקביל לבירור הנ"ל נמצא נגע בכבד ונלקחה ביופסיה - אתמול קיבלתי תשובה Liver, CNB: - Cores of liver tissue involved by neuroendocrine tumor, most likely metastatic. - By immunostains, the tumor cells are positive for Chromogranin, Synaptophysin and CD56. - The KI67 is positive in about 5-10% of the cells. - The CK7, CK20, TTF1, Hepa and AFP immunostains are all negative in tumor cells. - Clinical correlation required אשמח לקבל את עצתך בנידון ואיך ממשיכים התבקשתי לבצע בדיקת PET DOTATOC ואני מנסה לברר היכן מבצעים את הבדיקה תודה אלי

ערב טוב, חג שמח, חסרים פרטים כמו לדוגמה מה גילך, מה היו התלונות שלך, האם משקלך יציב, היציאות תקינות, האם יש גלי חום, הסמקה, שלשולים, מחלה פפטית...?...ממליצה להשלים את ה-PET-CT עם GA68-DOTANOC או DOTATATE ומספר בדיקות נוספות כמו: בדיקת דם בצום (ללא טיפול בתרופות מסוג לנטון, לוסק, כד) לרמת CHROMOGRANIN A, GASTRIN, INSULIN, C-PEPTIDE, סוכר, CEA, CA19-9, CALCITONIN, NEURON SPECIFIC ENOLASE, ביוכימיה מלאה כולל סידן, זרחן, אלקטרוליטים, תפקודי כבד וכליות, ספירת דם ואיסוף שתן 24 שעות ל5-HIAA. לאחר קבלת תוצאת ה-PET-CT כדי להתייעץ עם רופא מומחה בנושא של גידולים נוירואנדוקרינים. בברכה, בהצלחה,אשמח לעזור בהמשך, ד"ר גלסברג

16/10/2012 | 17:46 | מאת: אלי

אני בן 50 שבוע הבא אני אמור לבצע DOTATOC האם את מכירה מרפאה הוא רופא מומחה בתחום הנ"ל שאפשר להמשיך איתו את הטיפול תודה אלי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים