כרומוגרנין 212

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

24/09/2012 | 22:18 | מאת: פרידה

שלום רב, אני כבר חודש לא לוקחת לוסק וביום "א " אני עושה בדיקה חוזרת.נשלחתי לבדיקה בגלל התקפים לא עופיינים.כבר חודשיים אני מאוד סובלת מהתקפי חולשה,תחושות קרובות לעילפון,זה מתחיל מגל שעולה מרום הבטן לכיווון פנים.,ריצות לשירותים.גם היום היה לי פתאום חם,ואחר כך כמעט לא התעלפתי.אני בת 56,גיל מעבר כבר 8 שנים מאחורי. בדיקות דם תקינות,CT בטן תקין, USבטן תקין, גסטרו תקין,קולונסקופיה תקינה, EKG תקין, לפני שנה עשיתי EKO לב, גם תקין,לחץ דם ,דופק תמיד תקין, CT ראש לפני שנה תקין.עכשיו בירור נוסף דופלקס צוורי, וגם EEG ראש. בקיצור בדיקות על בדיקות. האם הסימפטומימים מתאימים לבדיקת כרומוגרנין?(אולי פיספסתי משהו) ו גם אולי את יכולה להמליץ לי על מרפאה או רופא שיוכל לעלות על הבעיה . מצטערת שכתבתי כל כך הרבה. בכבוד רב פרידה

פרידה שלום, חג שמח התופעות שלך מאוד לא ספציפיות...בואי ניראה את תוצאת הבדיקה החוזרת. רמה מעט גבוהה עדיין לא אומרת כלום. אשמח לעזור בהמשך, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים