FMTC

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

16/08/2012 | 04:03 | מאת: מורי

אני בת 25 והייתי מטופלת שלך כשהיית בבית החולים בלינסון. אני אתן לך רקע קצר אנחנו משפחה שיש בה MTC עברנו אלייך מד"ר לפידות שטיפל בנו שנים ומאז שעזבת לא הייתי אצל אנדוקרינולוג. עוד שבועים יש לי אולטרסטונד בבלוטת התריס עי" ד"ר מאיה כהן. שאלתי היא האם אפשר להיות מטופלת שלך ולהעביר את התיק . דבר נוסף ברצוני לעבור בדיקה גנטית היכן אני עושה זאת וכיצד? אודה לך על תשובה

שלום רב, כן, בוודאי שאפשר להגיע למרפאה לגידולים אנדוקרינים בהדסה ע"כ - ניתן לקבוע פגישה בטלפון 02-5842111. מבצעים בדיקות גנטיות בהדסה. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים