תוצאות בדיקות גסטרין וכרומוגרנין

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

14/08/2012 | 18:08 | מאת: שוש

לאחר בדיקת גסטרו וממצא גסטריטיס אטרופיק, גסטרין 900, נשלחתי לאנדוקרינולוג לאבחון,מס' בדיקות גסטרין,ירד ל-730 עלה ל1182 וירד שוב ל-830 ,לא לוקחת כדורים למעט פרופקס לקצב הלב. כרומוגרנין- 252 ירד ל152 ירד ל-122 .מאחר והתור הבא לאנדוקרינולוג בספטמבר אשמח לדעת אם יש צורך להקדים. תודה

שלום רב, הממצאים כניראה קשורים לממצר של גסטריטיס אטרופית. האם יש חוסר בויטמין B12. ההחלטה על המשך היא מבוססת על תלונות, אם יש, של שילשולים, כאבע בטן. ממליצה להתייעץ עם אנדוקרינולוג באופן מסודר. ממליצה להשלים בדיקת PH של מיץ הקיבה. בברכה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים