עזרה בנוגע לסרטן קרצינואיד

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/07/2012 | 11:58 | מאת: טלי

שלום רב. הפנתי הבוקר שאלה ותרם קיבלתי תשובה. אני בודקת עבור אחותי. היכן אני ניתן לעשות באופן מהיר/פרטי בדיקה בשם מיפוי רצפטורים לסומטספטין - 78099001 ? האם יש לך המלצה של שם שמומחה בסרטן הזה לצורך התיעצות? בברכה ובמהרה בבקשה, טלי כנפי

לטלי שלום, תודה על שתי ההודעות, לגבי הבדיקה לקולטנים לסומטוסטטין - היום מבצעים בדיקת מיפוי PET בשם GA68-DOTATATE במכונים לרפואה גרעינית בכול הארץ, כולל בהדסה ע"כ, איכילוב, תה"ש, כד. הבדיקה בסל לאינדיקציה של גידול נוירואנדוקריני כמו קרצינואיד, ואין צורך לבצע אותה פרטי (היא מאוד יקרה, סביב 12.000 שקל). כמו כן, ממליצה להתיעץ עם מומחה לנושא - בהדסה ע"כ נמצאת היחידה לגידולים נוירואנדוקרינים המומחית בתחום זה. אשמח לעזור, בברכה, ד"ר גלסברג

16/07/2012 | 12:18 | מאת: טלי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים