בירור

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

28/05/2012 | 01:42 | מאת: סבטלנה

שלום ! אימי אובחנה כחולה אונקולוגית,עשינו CT של החזה והיה רשום "במדיאסטינום אאורטה וכלי הדם הגדולים תקינים. אין גושים או בלוטות מוגדלות. תפליט פלאורלי משמאל . בראות ציור כלי דם ופרנכימה תקינים. תסנין קטן בבסיס האונה האמצעית מימין וליד הסדק ופסים מעובים באונות התחתונות בעיקר משמאל ,יתכן תהליך אטליקטטי .פס מעובה יתכן אטליקטטי גם בבסיס הריאה מימין. אין מוקדים סמיכים ממוקמים.תפליט פלאורלי משמאל ,תסנינים ופסים אטליקטטים בריאות כמתואר." השאלה שלי היא מה פירוש תהליך אטליקטטי ? האם יש מקום לדאגה לגבי גרורות בריאות ? תודה מראש

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא לפנות לפורום לאונקולוגיה, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים