פיאוכומוציטרומה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

24/04/2012 | 16:40 | מאת: תמי

אאששלום, באוגוסט האחרון לאחר תלאות וכאבים , נמצא כי יש לי גידול באדרנל שמאל. פיאוכו' ועברתי ניתוח להסרתו. יצאתי מבית החולים ללא טיפול תרופתי. והתאוששתי לאט. היום עשרה חודשים אחרי, התופעה שנשארה היא חוסר אנרגיה. אצל רוב הרופאים אני המקרה הראשון של פיאו' ולכן אין להם ניסיון בהחלמה מהסיפור והאם זה נורמלי.. כמובן שכל הזמן מרגיעים אותי שזה "נורמלי" וייקח זמן..אבל לי יש ספקות (ומהניסיון של השנה האחרונה כדאי שאהיה קשובה לאיטואיציה שלי) מה ניסיונך? ומה את יודעת על תקופת ההחלמה? תודה תמי

תמי שלום, אני חושבת שאת צריכה לעשות בירור לחוסר אנרגיה, כולל בדיקות דם לאלקטרוליטים, סוכר, קורטיזול (בצום), ולחזור על בדיקת מטאנפרינים בדם וכרומוגרנין A, וממליצה לך להתייעץ עם מומחה לגידולים נוירואנדוקרינים. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים