חשד לגידול NET בלבלב- המשך

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

28/03/2012 | 20:47 | מאת: אמיר

שלום שוב ד"ר, קיבלתי תוצאה של בדיקת PTH שיצאה גבוהה מהנורמה- 86 (נורמה בין 14 ל- 72). יש לציין כי בדיקות אלבומין, קלציום ופוספאט בדם תקינות,קראטינין תקין. כמו כן אני סובל מאפיזודות של כאבים במפרקים בעיקר באגן הירכיים. האם יש לי היפרפארתירואידיזם כחלק מגידול נוירואנדוקריני למרות שבדיקת סידן בדם תקינה? כיצד עליי להשלים את הבירור הנדרש??? תודה וכל טוב!!!

בוקר טוב, לא, אין לך היפרפראטירואידיזם ראשוני, אלא משני וקל עקב רמת ויטמין D נמוכה יחסית אנא ראה את תשובתי למעלה בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים