רח אנטקה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

14/01/2012 | 09:34 | מאת: יונית

שלום לך דר גרוזינסי לאבא שלי גילו לפני כשנה גידול באדרנל לאחר בדיקות סי טי וmri התשובות היו שהגידול הוא שפיר . לאחר מכן גילו לו גידול בריאה סרטני הוא טופל בכימותרפיה ובהקרנות , לאחר סי טי פט ראו שהגידול בריאה נעלם והגידול באדרנל קטן השאלה שלי היא אם הגידול באדרנל שפיר למה הוא הגיב לטיפולים שעשו לריאה ? איך אפשר ליבדוק אם זה בטוח שפיר? הודה לך מאוד אם תגידי לנו מה לעשות אנחנו מאוד דואגים תודה רבה

שלום רב, גידולים באדרנל הם ב"ד ממצאים מקריים שפירים. האם אבא השלים בדיקות כולל איסופי שתן לבדוק יתר תפקוד של האדרנל? בנוכחות גידול סרתני אחר, ישנה אפשרות של גרורה לאדרנל. במקרה ואיסופי השתן היו שליליים (תקינים), ניתן להתיעץ עם הרופא המטפל לגבי אופציה של ביופסיה מהגוש באדרנל. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים