הסמקה - בפנים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

30/11/2011 | 18:58 | מאת: שלי

דר' סימונה גרוזינסקי שלום! לפני שנתיים עברתי ארוע מוחי חולף שבא לידי ביטוי חוסר יציבות ולא הצלחתי לדבר למשך רבע שעה לערך הפניים היו סמוקות מאוד. אני בת 44 בריאה. כבר שנתיים אני סובלת מתופעה של הסמקה שמגיעה בפתאומיות וגורמת לצריבה וחוסר שקט פנימי לפחות פעם ביום. הלחיים והסנטר עד לאף. האם תוכלי לעזור לי לאן לפנות אשמח תודה שלי

שלום רב, האם המחזור שלך תקין? הסמקה היא תלונה לא ספציפית, יכולה להיות קשורה לגיל מעבר (מוקדם) או לבעיות אחרות כולל אנדוקריניות. ממליצה לך להשלים: - בדיקות דם לרמת אסטרדיול, LH, FSH - במקרה של קיום מחזור, מומלץ לבצע את הבדיקות בין ימיןם 3-5 של המחזור) - איסוף שתן 4 שעות ועם חומר משמר ל-5-HIAA - בדיקת כרומוגרנין A בדם, בצום בבוקר, בהעדר טיפול בתרופות מסוג לנטון, לוסק, גסטרו כד'. במקרה הצורך ניתן להתיעץ עם אנדוקרינולוג בק"ח. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים