Chromoganin a

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

27/12/2010 | 23:47 | מאת: רונית

שלום רב אמי בת 80 עשתה בדיקות דם עקב כאבי בטן. עד הפגישה עם הרופא רציתי לשאול אם ערך של 350 בבדיקה chromoganin a נחשב לג בוה מאוד? בתודה

שלום רב, הבדיקה היא פי 3.5 יותר גבוהה לעומת הרמה התקינה. זה עדיין לא אומר בוודאות שישנו גידול נוירואנדוקריני, ישנן סיבות אחרות לעליה כזו כמו נטילת תרופות מסוימות, נוכחות של אי ספיקת כליות, בעיה בתפקודי כבד או תפקודי בלוטת התריס ואחרים. ממליצה על התיעצות עם רופא אנדוקרינולוג בנושא, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים