שינויים בבלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/09/2010 | 12:09 | מאת: סוזי

לפני 8 שנים הוצא לי בניתוח 3 בלוטות פארתרואידיות עקב יתר סידן בדם, ומאז אני במעקב הסידן עכשיו נורמלי. בבדיקת א.סאונד בינואר 2010 הודגמה קשרית איזואקוגנית בגודל 1ס"מ בוצע fna והוא היה תקין וזה באונה שמאלית. בבדיקת א.סאונד היום 15/9 באונה שמאלית הקשרית היא בגודל 1.7ס"מ ונצפה בתוכה מוקד מסויד זעיר בתוכה והודגמה זרימה בתוך הקשרית. האם זה אומר שזה הפך לממאיר? מה עלי לעשות, האם צריך לחזור על הfna אודה על תשובה מהירה

שלום רב, כן, ממליצה לחזור על הניקור ה-FNA מהקשרית שגדלה והיא מסויידת, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים