פענוח תשובה של PET CT

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

29/07/2010 | 11:07 | מאת: איריס

שלום רב מה פירוש: תהליכים בעלי צפיפות מוגברת משמעותית של קולטנים לסומסטטין??? האם המשמעות היא שנמצאו לאחר ניתוח עוד ממצאים מגידול נוירואנדוקריני ? רק גידולים נוירואנדוקריניים נקלטים לסומטוסטטין? אשמח לתשובה

שלום רב, בד"כ אם ישנם תליכים שקולטים בבדיקת GA-68-DOTATOC-PET-CT, זה אומר שיש ריקמה אשירה בקולטנים לומטוסטטין,בד"כ גידול נוירואנדוקריני. ממלצה להתיעץ עם הרופא המטפל לגבי התוצא. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים