חשד לקרצינומה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/07/2010 | 12:43 | מאת: סיגל

בבדיקת mriהודגם תהליך מולטיבולרי עם מרכיב mld line ותהליך אשר ממוקם שמאלה מקו האמצע מערב את שריר הstrepמאותו צד. התהליך נראה יחסית מוגבל היטב כ3 ס"מ על 2 ס"מ.לא מזוהה הסננה חריגה של השומן התת עורי והשומן הפרה גלוטי וכן אין עדות להתמשכות התהליך לתוך המבנים של הלרינקס. קיים חשד יש קשר בין התהליך לבין רקמת התירואיד כי ניתן לזהות שריד רקמתי עדין קידמי בקו האמצע שיכול להעיד על מקור תירואיד וגם המיקום נראה מתאים,מאידך מדובר במבנה לובולרי ולא ציסטה יחידה והתוכן שלה הטרוגני ויתכן מרכיב עיקרי של חלבון או אחר. מכיוון שטרם נעשתה ביופסיה,ועד לביצועה בפועל ממה שקראתי אני ממש סובלת מהתקפי חרדה,הבנתי שאם אכן מדובר בשריד שכזה מדובר בתהליך סרטני,האם תוכלי להאיר את עיני בדבר הסכנה שבדבר,והאופן שמטפלים בו,אודה להתיחסותך.

שלום רב, השאלה לא קשורה לנושא של גידולים נוירואנדוקרינים, אנא לפנות לרופא המטפל לגבי המשך בירור וטיפול, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים