התקפים של הסמקה במשך שנתיים- המשך

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

02/06/2010 | 19:52 | מאת: אלון

שוב שלום ד"ר גרוזינסקי, עליי להוסיף כי תוצאת איסוף שתן ל- HIAA-5 יצאה נמוכה מהנורמה, בדיקת קטכולאמינים ומטהנפרינים בשתן יצאה תקינה למעט תוצאה אחת לא ברורה של אפינפרין-מתחת לסף הרגישות! בנוסף לכך בדיקת CT בטן מלפני שנה בפרוטוקול מעי דק (ללא הזרקת חומר ניגודי) יצאה ללא ממצא פתולוגי... כעת אני עומד לבצע בדיקת וידאו קפסולה למעי הדק עקב כאבים אפיגסטריים שאני חש כמעט שנה ללא ממצאים חריגים בבדיקת גסטרוסקופיה ואף מחכה לתוצאה של כרומוגרנין A.

שלום שוב, אני חושבת שאתה מבצע את בירור כמקובל, רמת אפינפרין מתחת לסף - זה תקין בהצלחה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים