גוש מוזר במצח

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

22/02/2010 | 19:51 | מאת: מלי

שלום אני בת 38 בריאה לחלוטין בדיקות דם תקינות היה לי המצח מין פס שריר בולט ליד רקה ימין עם השנים זה גדל מאד רופא העור אומר שזה שומן ולא כדאי לנתח רק אם יגדל עוד. שאלתי היא גוש השומן שהופיע לי במצח ליד הרכה עד קצה הקרקפת מוזר לי כי כשאני פותחת את הפה הגוש נעלם וכשאני לועסת הוא זז עם הלעיסה ובולט יותר זה לא כואב ולא אדום אך מפריע לי אסטטית אני מסתירה אותו עם פוני לצד לעיתים יש לי כאב לוחץ בצד הזה מעל הגוש לכיוון הקרקפת זה רך למגע ולא זז לצדדים זה ניראה ממש כמו שריר בולט במצח בצד. מה זה יכול להיות? האם זה שומן? אם כן למה שאני פותחת את הפה זה נעלם לחלוטין וכשאני סוגרת זה בולט האם שומן לא נשאר במקום במצב של פתיחת הלסת העליונה? אני קצת מתחילה לדאוג בגלל שקצת החלו לי כאבים מעל הגוש לכיוון הראש וזה מפחיד אותי מה כדאי לעשות ולאיזה עוד רופא מומחה אני יכולה להתיעץ איתו כדי לוודא שזה באמת שומן ואז להרגע תודה מלי

שלום רב, השאלה לא קשורה לנושא גידולים נוירואנדוקרינים, ממליצה על התיעצות עם רופא המטפל או פלסטיקאי, בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים