המשך איסוף שתן

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

21/11/2009 | 10:05 | מאת: אתי

בהמשך להודעה הקודמת ברשימה היו המון סוגי תרופות שאסור לקחת לא רק חוסמי A?B (שבינהם יש כדורי לחץ דם שאני לוקחת: קרדילוג ודיאזיתיזיד) האם יכול להיות שאסור גם קולכיצין ונקסין? אני ממש מבולבלת ,ובנוסף האם משמעותי אם השתמשתי באוכל בתבלינים האם זה ישפיע על הבדיקה? אודה לך על תשובה מהירה כי אין לי כוחות נפשיים להתמודד שוב עם בדיקות שיתכן שהן שגויות ויתכן שלא בתודה אתי.

מבחינת התרופות, אני יודעת שאת נוטלת קרדילוק ודיזוטיאזיד, אין בעיה עם האיסוף. את צריכה להשלים את איסוף השתן בלי להיות כ"כ לחוצה, לא אמורה להיות בעיה משמעותית מבחינת התבלינים. בהצלחה ושבת שלום, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים